Velkommen til Butik Karneval

Butik Karneval, Vestergade 32, 5700 Svendborg, tlf.6220-2200 /4119-0214 

Åbningstider: Man:Lukket  - Tir,Tor, fredag:kl.11-17.30 - Lørdag:kl.10-12- Onsdag: efter aftale

OBS: I vintermånederne december- marts lukkes der kl. 17 eller efter aftale!!

 

Skal du til temafest? Eller måske du skal til bryllup?

I Butik Karneval finder du salg og udlejning af kostumer til temafesten, herunder den berømte Bierfest. Ligeledes finder du udlejningstøj til galla,såsom store flotte kjoler og smoking.  Dåbskjolen kan også lejes her. 

Vær obs på, at udlejningstøj godt kan puttes i kurv, men det aftales via mail butikkarneval@gmail.com eller via telefon 62202200 butikkarneval@gmail.com,  mht. størrelser og periode.

Udover udlejning er der salg af parykker, hatte, kostumer samt div. inden for skæg, ører, næser, tænder m.m. Det er også her, du finder den fantastiske nederdel fra Zand Amsterdam.

Søger du kostumer til temafester som tyrolerfest, western, gangsterfest, rokokko, piratfest, middelalder samt mange andre temaer er Butik Karneval, det du søger. 

Det er næsten umuligt, at vise hele vores store udvalg af flotte kostumer/karneval og galla/selskabstøj her på siden, så ring 6220-2200 eller send en mail butikkarneval@gmail.com hvis du mangler noget helt specielt eller blot har spørgsmål. 

Velkommen i den lille butik med det store udvalg 

Åbningstider: Man:Lukket  - Tir,Tor, fredag:kl.11-17.30 - Lørdag:kl.10-12- onsdag efter aftale                

Vestergade 32   -   5700 Svendborg - TlF. 6220-2200 - CVR 35 66 93 53 

Ring -hvis du har brug for at komme uden for åbningstid 

Med venlig hilsen & på gensyn 

 Lya

Om

Jeg overtog Butik Karneval i marts 2014. Det er en spændende ny udfordring. Det er spændende at gå på arbejdet, og hver dag er der godt humør i butikken. Fysisk er min forretning ikke stor, men jeg har mange - og jeg siger mange- flotte kostumer til udlejning. For nyligt opkøbte jeg et varerlager af kostumer, næser, tænder og alt muligt andet sjov & ballade. Det har været noget af en udfordring at få det ind i butikken, - og nej det hele kan bestemt ikke være her, og derfor er det godt med et lager. 

Da jeg overtog butikken, kørte jeg den daværende hjemmeside videre. Jeg har nu lavet denne, og jeg håber, den er overskuelig og indbydende at surfe rundt på.

Husk altid at tage fat i mig, hvis I ikke lige kan finde det, I skal bruge - måske har jeg det alligevel - eller kan skaffe det, så tøv ikke med at maile butikkarneval@gmail.com eller ringe på 6220-2200/4119-0214

På gensyn i butikken, på hjemmesiden eller på facebook

Lya